Rádiófrekvenciás zsírbontás – Fogyjon kényelmesen az új módszerrel!

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciás zsírbontás egy egészen új megoldás a fölösleges zsírpárnák eltüntetésére. Mindenki vágyik a tökéletes alakra, de a megerőltető edzések, az embert próbáló diéták sokaknak szegik kedvét. Nincs eredmény befektetett energia nélkül. Ugyanakkor nem mindegy, hogy az energia nagyobb részét Ön fekteti be vagy külső forrásból származik és az eredményt mégis teljes egészében Ön élvezheti.

Hogyan bont zsírt a rádióhullám?

A rádiófrekvenciás zsírbontás rádióhullámokkal éri el a zsírszövetek felbomlását, majd azoknak az anyagcserében való azonnali, nagymértékű részvételét, tehát távozását. A zsírbontó kezelés során speciális hullámhosszú rádióhullámokat juttatunk célirányosan a karcsúsítandó területre, ahol ez a hullám felmelegedést idéz elő. A felmelegedés hatására a zsírsejtek fellazulnak, felbomlanak, leválnak a többi szövetről és oldott állapotban újra kiüríthetővé válnak. A rádióhullám besugárzásával elért hőmérsékletnövekedést hipertermiának nevezzük, erről a főoldalon is részletesen írtunk.

A hipertermia nem okoz hőkárosodást a szövetekben, kizárólag a zsírsejteken fejt ki roncsoló hatást. A kezelt felületen érezhető a felmelegedés, ennek mértéke azonban nem fájdalmas, nem kellemetlen.

Kemény munka nélkül nincs eredmény. Vagy mégis van?

Az EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés hatalmas fejlődést jelent a korábbi lehetőségekhez képest. A zsírleszívás kíméletlen, fájdalmas és megviseli a szervezetet. Hegeket, szövődményeket hagyhat maga után és jelentős lábadozási idővel jár. A különböző fitnesz gépek hatékonyak a fogyás elősegítésében, azonban használatuk során éppúgy edzeni kell, mit a saját testsúllyal vagy szabadsúlyokkal végzett tréningek közben. Diéta nélkül pedig egyik megoldás sem hoz elég gyors, látványos és tartós eredményt. Ezekkel szemben az EnCurve berendezés használata közben Önnek csak feküdnie kell, az energiát rádióhullámok biztosítják és az eredmény egyszerűen, egészséges és aktív életmóddal megtartható. Főleg annak köszönhetően, hogy a zsírbontó kezelés a zsírsejtek számát csökkenti, és nem azok méretét.

EnCurve kezelés

A rádiófrekvenciás zsírbontás során felbomlott zsír kiürülése

A zsírbontás során szétrobbantott zsírsejtek anyagcsere útján távoznak a szervezetből. Az anyagcsere fogalma nem merül ki az étkezés-ürítés váltakozásában. Szervezetünk a légzést, a folyadék és tápanyagok felhasználását, majd pedig a számára szükségtelen anyagok és mérgek kiürítését is anyagcsere útján végzi, melyben a bélrendszerünk éppúgy részt vesz, mint tüdőnk hörgőcskéi, vérkeringésünk és nyirokkeringésünk. A rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés után a lebontott sejtek nyirokkeringésünk útján távoznak, ezért is ajándékozzuk meg a zsírbontó kezelés igénybe vevőit egy gépi nyirokmasszázzsal. A nyirokmasszázs segít a keringésünkbe jutott nagyobb mennyiségű méreganyagok és zsír kiürítésében, serkenti és megkönnyíti a nyirokrendszer működését.

Szeretne kényelmesen fogyni? Foglaljon időpontot kezelésünkre!